perjantai 24. kesäkuuta 2016

Testasin kameraa Tallinnassa

Katselin läpi näitä kuviani, ja näytti että olin Twin Peaksissa! Mikähän näössäni mättää, mielikuvituksessani ei niinkään ;)  Testasin kameraa Tallinnassa, että miten se toistaa hurjia värejä. Seksistiset, siis naista halventavat patsaat olivat yhä paikoillaan. Emansipaatio ei ole kiirinyt, tai sitten vain raha puhuu.. Mutta minä olinkin matkalla aprillipäivänä!

valokuvaaja Satu Ylävaara, photographer Satu Ylavaara


Nyt Yle Areenassa minulla on kesken Kuun pimeämpi puoli joka on Neukku-versio mainiosta Life on Mars -sarjasta, aikamatkailusta, mutta neuvostoliittolaisessa versiossa ollaan valovuosien päässä Bowien lyriikasta, joka oli siis sarjan ja jatkon ( Ashes to Ashes ) ydin. Ok: Kuun pimeä puoli oikea nimi... mutta neukkuversiossa oli hauskin kohta ekassa jaksossa kun Neuvostoliiton aikaan vahingossa ajassa singahtanyt päähenkilö koppalakki - joka näyttää neukkuversiolta Mark Hamilista! - ihmettelee kipsalla tai ulkona, että missä ulkolaiset merkit on? Jaa, postimerkitkö?
     Mahtava vitsi. Oikeasti kaipaa aikaan ja tasoon, jossa ei ollut joka puollella amerikkalaisia ylikansallisia merkkejä ja ympätistön tuhoajia. Paljon olenkin nyt aikamatkustanut: Sleepy Hollow, Outlander - aikamatkustaja, Kuun pimeä puoli, 22.11.63, ja moni muu. Ja se hölmöily missä Keaunu Reeves. Nuorena kloppina. Mutta oletteko seuranneet kuinka täysin pitelemötän tuo tuntemattomien korpimaiden kiituri William Shatner om twitterissä! Varsinkin kun shättää tai shatnerittaa Outlanderin hottis-jaksosta. Kiltit liehuen....

valokuvaaja Satu Ylävaara, photographer Satu Ylavaara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti